Joo hei moi nam. Tervetuloa Lanttutohtorin blogiin, jossa käsittelen oikeastaan kaikkea mitä elämääni tupsahtaa. Aloitetaampas blogini kuvalla: 

Eli tämänhetkiset kyntenihän ne siinä! Alla Kiss:n extreme growth, sitten Mavalan Singapore. Tipit on tehty Models Ownin valkoisella ja päällä on Mavadry -pikakuivattaja hoitamassa päälilakan virkaa. Saatte muuten tottua tähän, että joka kirjoituksessa on joku kuva, aika usein kynsistä. Kaikki kuvat vaan ei ole juuri otettuja.

Sitten asiasta kuudenteen: hiemanko säikähdin eilen illalla, n. kello 23, kun kotipihassamme hiippaili supikoira. Isä näki sen ensin, ja luuli sen olevan kissamme, kun se hiippaili heinikossa, mutta supikoirahan se sittenkin oli. Tietenkään en saanut otuksesta kunnon kuvaa. Kuva kyllä on, mutta sekin on epäselvä kuva heinikossa heiluvasta supikoiran perseestä. .___.

Mistäköhän näitä hyttysiäkin riittää - lähes koko yön olivat valvottamassa, ja aina kun sain yhden tapettua, jostain ilmestyi jo kaksi uutta. -.-

Aikeena oli tänään pyöräillä 20 km kylälle, ja olla siellä koko päivän, mutta kun nyt vähän vaikuttaa siltä, että on sade tulossa. Eli ei nyt sitäkään tule tehtyä, vaikka kavereita on jo ikävä : ( Ehkä ensi viikolla sitten, jos säät vaikka paranisivat. Enkä tosin ole E:ltä saanut varmistustakaan, onko hän kotona.