Tet-viikon eka päivä. Olen siis tetissä Grahn HAIR & SOAP -nimisessä firmassa, jossa on mm. kampaamo, lahjatavaraliike, käsintehtyjä saippuoita, ripsipidennyksiä, geelikynsien tekoa ja ruiskurusketuksien tekoa.

Päivä alkoi hyllyjen pyyhkimisellä ja myymäläpuolen tavaroiden järjestelyllä. Ei siis mitään ihmeellistä. Sitten koululle syömään. Kun tulin syömästä, firman pitäjä T oli tuonut iiiiisot korvapuustit mulle ja liikkeen toiselle työntekijälle ♥ Naminam, hyvää oli :D

Sitten pääsin lakkaamaan sen toisen työntekijän kynnet ja se selitteli eri viilatyypeistä jne. Sit se päivä loppuki jo. Meni aika tooooosi nopsaan. Huomenna vapaapäivä, saa löhöillä kotona : ))

Sit lakkailin omat kynteni ja onnistuin ekaa kertaa konadeiden kanssa (kyllä, ne on ollut mulla jo melkein vuoden) :D

Seuraavaks huomasinkin, et olis kauhee kiire ehtii pitämään seurakunnan puuhakerhoa ja ravasin sinne askartelemaan kerhokorttileppäkertuille lasten kanssa taustaa ja leikkimään jotain leikkejä. :D 

Sit se tän postauksen kuva. Ööööö... mikäs olis kiva?

Eli siis, tollaset kynnet lakkailin kaverilleni joku n. kuukausi sitten :D Alla dependin sininen, kuviot Kissin hopeisella ja valkoisella nail art lakalla. Vois kai enemmänkin näitä kynsikuvii laitella tänne jossain vaiheessa. :)